18.7.06

barevnej kanarek s Madonnou v srdci


Nejdriv bacily skocily na Kaju, potom se presunuly na me a ted se zabydlely u Olcy :-]. Zvraceni, strevni potize, malatnost, bolest hlavy... Kaja na me dneska zacala vyplazovat jazyk, tahala kamarada Ladika za pytlika a Barunka zacala odrikavat nekonecnou mantru HU HU HU, takze devcata delaji pokroky a leto jim svedci. Omylem mi dosla SMS, dle projevu nestastne zamilovaneho traktoristy, polovicniho analfabeta nebo zaka prvniho stupne ZS. Na moji odpoved, ASI OMYL PANE zakontroval :jeztly si zena, tak pryjed: {necenzutovany text]. Asi ma hlad a mama je daleko.

V pondeli jedu na odbery a PET CT. Vysledky nebudu mit hned, ale rozhodl jsem se, ze jinej verdikt nez, ze uz ve me ten sajrajt neni, neberu. Probral jsem obleceni a vyhazel spoustu veci. Nechal jsem je pred barakem na popelnici a odpoledne jsem potkal naseho nemileho souseda Mrazka, kterak do igelitky strka moje dziny. Tento postarsi pan vypada jako reznik Krkovicka z vecrnicku a at patram, jak patram, snad nikdy jsem ho nevidel s usmevem na tvari. Nezdravi, je to revolucionar amater a na kazde schuzi bytoveho druzstva si vymenime par nazoru pri kterych si utvrdime, ze asi spolu nebudeme nikdy grilovat ani topinky... Na Karolincin pozdrav DOBRY DEN odpovedel svazacko-reznicky NAZDAR. Lehce mi cukl koutek pri pomysleni, jak se doma souka do mych dzin, mel jsem na jazyku dokonce jednu vtipnou poznamku, ktere bych se smal ale asi sam. Nakonec zvitezila ucta k stari a vtip se nekonal. Satnik jsem za posledni mesice obohatil o vesele barvy, takze jsem vlasne takovej kanarek bez vlasu a patnacti kil, ktere jsem nechal buhvi kde. Secteno podtrzeno, je ze me ted barevnej svihak lazensky, co posloucha starou Madonnu a Pet Shop Boys. Takze si vlastne leto vychutnavam jako moje holky. A tak to ma byt.

hezkej den

6 komentářů:

Bumbaris Paris řekl(a)...

vetrnka> jasne, akorat s tim rozdilem, ze tu fotku jsem nasel na netu :-]

union S8> dik. gut lak bodlak na vasem tripu!

Anonymní řekl(a)...

Milej Honzo,
vítám vás doma.Podle toho co jsem dnes četl, jste neztratil nic na humoru ani na víře.Děkuju vám.Ten papoušek se vám povedl a je jedno kde lítá.Asi bychom se měli sejít a podiskutovat o všem novém.A také udělat special masáž.(ti co neví o co jde ať nám závidí.)Hodně zdraví a pozdrav mámě,samozřejmě i vašim nejbližším.Na konec trochu moudra :
"Lidstvu sloužíme vždy, když sloužíme lidskosti." GOETHE

A já dodávám, " není pro mě větší služby." Čaues

Laura Gadea řekl(a)...

Hodně štěstí v pondělí....!!
A hodně štětí s pevnou rukou na vaši SLADKOU KAROLÍNKU:-)
Mezi náma,náš Honzík po návratu z Čech je jako tazmánský čert.A mě taky ...."lásko ubejvá sil":-)Někdy už taky nemůžu.
Aaaaale,hlavně že jsou zdraví,ti naši divoši:-)
Pozdravuj holky a držím palce.
jola

tucznak řekl(a)...

drzim pesti na dnesek!

Anonymní řekl(a)...

muj kanarek ma vobrnu

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Bumbarisi, úplnou náhodou jsem se proklikla na tvůj blog a už asi 2 hodiny to tu hltám! Je úžasný jak otevřeně píšeš o svý nemoci. M. mi to vyprávěl, ale takhle to číst, je to fakt hustý... Jsem z toho vedle. Moc ti držím palce, ať už je to dobrý a hlavně nafurt!!!