21.4.06

Sixth Element

Vcera super den. Navsteva Radulenky, Karol a Destroyera. S Destroyerem jsem pak jeste sli vencit deti. Je ted prvni tejden na volny noze jako reziser reklam. Drzim ti palce Niciteli! Svoji reziserskou karieru dustojne zahajil znelkou Louskacka.
Jo a taky mi dneska dal prvni cepici. Cerna bejsbolka s napisem "Sixth Element"! Karol nam dala petimunitovou prednasku, jakou skvelou marmeladu dela jeji mamka - prej velka vzacnost - a pak, svete div se, jedna sklenice stala na stole. Radulenka nam prinesla spoustu darku pro Barunku. Skvely lidi.

Dneska jsem se byl podivat v praci. Byla pracovni snidane. Pred celou nastoupenou jednotkou Robert rekl, ze Kaspen letos cekaji zmeny, ale jsou pry trivilani oproti tomu, s cim se ted budu prat ja. Nevedel jsem, jak se mam tvarit. Je to borec.

Vsichni na me byli mili. Zvlastni pocit - moc jsem se do prace dneska tesil, ale kdyz jsem prochazel kancelari, busilo mi srdce - rikal jsem si, za jak dlouho se sem asi vratim. Hezky jsem si popovidal se Zdenkem a Robertem. Od Slava a Project Managementu jsem dostal fantastickou sbirku cepic a klobouku {slibuju, ze hodim na web fotky]. Kaspen mi venoval skinheadskyho bombra a Cosmoboy mi udelal maskacovy triko s napisem "Cancer Dead" {mezi Cancer a Dead je prekrtnute rovna se], takze prelozeno :rakovina nezabije:... Hajzlove :-]. Mam je rad. Vsechny. Tohle je ale hodne black humor.

P.S. Barunka dostala krasny teplaky a bodycko. Dekuju.

Cestou domu jsem potkal Petra Jandu - kamose, se kterym sem se asi tri roky nevidel. Uz se nejakou dobu nahanime, ze si dame pivko. Rekl mi, ze vypadam nezdrave, tak jsem mu bez obalu rekl, jak na tom jsem. Jestli se po prvni serii chemoterapie budu cejtit aspon trochu, tak to pivko snad konecne dame.

Jinak zdravotne klasika> unava, unava, unava, boleni hlavy, nevyspani a nejak me poboliva telo. Dost breku, jedna pozitivni zmena - odbarvil jsem se na blond. Musim si vlasy jeste uzit, kdyz o ne brzy prijdu :-] A navic, je jaro!

hezky vikend a dekuju vsem, co to ctete

1 komentář:

Bumbaris Paris řekl(a)...

Diky Tiiibo. Kdyz bude nejhur, vim, ze to zprodukujes aby bylo lip!