2.6.06

Pet minut slavy za 1,- Kc


Predevcirem jsem absolvoval kino s Karolinkou. Jeji prvni! Rodice maji nekolik mezniku na kterey se s detmi moc tesej. Tohle je jeden z nich.

Ocekavani:
- animovana pohadka pro nejmensi
- maly popcorn
- vydrzi v klidu alespon dvacet minut
- navsteva WC behem predstaveni max. 1x
- nebude delat brajgl

Realita:
- animovana pohadka pro nejmensi - predstaveni zruseno, takze hrany film 15+, kde hlavni predstavitel pracuje jako pohrebak :-]
- velky popcorn
- slovo klid se pri nasi navsteve nevyskytovalo
- 3x navsteva WC
- cele kino nasim zapricinenim pokryto popcornem

Myslim, ze Kaja spokojenost na 1. Neslo ale ani tak o film, ale spis o to byt v kine. Krome nas byla v sale pouze jedna osoba, Karolinka vyzkousela snad vsechna sedadla a jeste stihla hrat na schovavanou a rozhazet popcorn po celem sale. Trosku dekadence. Jste v kine v 10.40 dopo, prazdnej sal, vase ratolest buhvi kde a vy mate na sobe rousku:-]

Byl na nas asi hezkej pohled. Kaja v ruce lizatko, ktery je na pahejlu nohy :-] a ja na ustech a nose rousku. Neverili by jste, kolik rozruch nadela vec za 1,-Kc slovy Jednu Korunu. Lidi na vas koukaji odevsad, prodavacky pro zmenu koukaji kamkoliv, hlavne ne na vas, o predani minci na vasi dlan ani nemluve. Poprve za celou lecbu jsem se citil nemocnej.

Nikdy jsem nepoznal na vlastni kuzi, co to je handicap. Respektive, jak se handicepovanej clovek muze citit. Kazdej pohled pekne boli. Kdo neveri, necht za 1,- Kc podstoupi tuhle :zkousku: .

Posledni dny zadna zmena> nemam na nic chut, boli hlava a velika prevelika unava, ktera se mozna prohlubuje. Jinak gut. Uz v :tom: umim chodit. Mam energii na cca 2 hodiny, tak podle toho planuju, kam zajdu a co udelam :-].

Zitra navsteva lecitele a sbirani sil pred {snad] poslednii tretinou.


hezky vikend

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo,

znam ten pocit handicapu, o kterym pises. Ted i v trochu jiny rovine. Snad Te uklidni, ze lidi uplne stejne koukaj kdyz reknes nejakou neprijemnou pravdu (bezne se to v dnesni spolecnosti nerika). To je proste zivot. Nevim jetli mas rad cernej humor, ale jesi jo, tak:

...si ten pocit jeste chvili prozivej, protoze uz se to brzo zmeni a budes chodit bez rousky a koukat na handicap jinych v alespon trochu sirsich souvislostech (diky Tve vlastni zkusenosti).
V podstate na tom muzes jen vydelat. ;-))))
....jo a pro dobrou naladu doporucuju film Smysl zivota od Monty Python....je tam vsechno... jestli ho nemas, zajedu Ti pro nej domu a dorucim Ti ho po mamce. Napis pripadne jestli mas zajem.
Myslim, ze tenhle film, by Ti mohl trochu pomoct s naladou a vymyslenim programu dne.
Myslim na Tebe!!!

Galik.

P.S. ...a pokud prijdou chmurne myslenky, doporucuju si ho pustit znova. Najdes tam urcite nove veci, kterych si si predtim nevsiml. Ja ho pouzivam obcas jako terapii.

Legal Disclaimer: ...pokud vsak tento film a moje kecy nemas rad, pouzij DELETE ;-))))))

Anonymní řekl(a)...

Máš můj stálý obdiv, za to, jak to zvládáš a vyřiď svojí ženě, že je skvělá. Neumím si představit, že bych ustála to co ona!

Bumbaris Paris řekl(a)...

Galik> mas recht, je to tak
Linet> Dekuju. Obdiv patri Olce, ne me. Kazdej se s tim vyporada.
Mamca> Dekuju