4.6.06

united colors of anything


Takze> vcera jsme s Kajou odvolili a pak hura do postele :-{. Vecer navsteva Gandalfa {Vladi]. Zvednul mi naladu a dodal energii do zil. Mimo jine mi udelal i masaz tela. Kdyz skoncila, tak jsem mu rekl, ze se citim zdravej a on mi rekl, ze je to jasny, protoze uz zdravej jsem :-]. V aute mi hraly na plny pecky Yello a bylo mi dobre.

Dneska mala krize. Olca uz toho vseho ma plny brejle a ja jsem porad gumovej a hlava porad boli. Myslel jsem si, ze se pred tou posledni tretinou dam vic dohromady, ale asi to tak ma byt... Na druhou stranu jsem uz tak gumovej, ze tu treti nebudu moc vnimat :-]. Nemam si ale na co stezovat, znam cloveka, kterej jich dostal osm.

Pozor zmena: zacal jsem se oblekat do veselych barvev. Driv bych sahal po :sedivkach:. ale dneska mam rad pekne zivy barvicky. Koupil jsem si naramek LIVESTRONG, ale vzhledem k tomu, ze stal 20,-Kc moc v jeho pravost neverim. Uz jsem si na netu nasel, kde se da koupit origos. Mamka si dneska vzala obe holky, tak s Olcou vyuzivame kazdou volnou minutu. Jo Market, z darku mela velkou radost - diiiik.

Mam v hlave ted trochu galimatias a nejradsi jsem sam. Mam moc rad moje holky, ale posledni dny se tesim, az pujdou ven. Tezko se to vysvetluje, ale bohuzel to tak je. Hlavou se mi honi spousta myslenek, ktery si chci srovnat. Co uz ale vim urcite, ze si budu uzivat kazdou minutu zivota. Mozna to je alfa omega. Telo mi chtelo rict - nezen se za vsim po hlave, relaxuj a koukej kolem sebe. Uzivej si zivota. Vlada vcera rekl hezke moudro - Az deti vyrostou, budou rady vzpominat, jak jste sli na pout, do zoo, jak jste se spolu ucili jezdit na kole...to jestli jejich tata bral 20.000 nebo 150.000, jestli chodily v Jarmilkach nebo Adidaskach...to nikoho nezajima. Na to si nikdo nevzpomene.

Asi jedinou chytrou vec, kterou jsem slysel od Billa Gatese byla, ze uz by nechtel byt bohaty. Dyk ten kluk je unavenej. To uz nejni nosic vody, co si muze spravit chut s kukama u pivka pri sledovani fotbalku... Dyk jemu ty LOVE uz zatlacily woci, jestli mi teda rozumite...


hezkej den

P.S. Marku, dekuju moc za Montyho DVD, rychle doruceni, bohuzel jsem se k nenu jeste nedostal

Žádné komentáře: