25.5.06

Hellboy


Hoj. K nasemu vyroci jsem od Olci dostal auto na vysilacku, takze z postele delam V.I.P. Obyvak Rally :-]. Z postele jsem se za posledni dny bohuzel kuzel krome vymesovani :-] a par svetlejch chvilek, nehnul. Asi nejvic se to da prirovnat, jako kdyz jste cerstve po celkovy narkoze - hlava boli, zaludek na vode a mega meaga maximega unava. Na hlave mam cepici Hellboy od kamose Lukas{enka], kterej nam vcera odpoledne zvedal naladu. Pekelna nalada trochu zavladla i u nas doma - uz skoro tejden porad lezim v posteli, Barca permanentni soundtrack k filmu Plac, Kaja se nudi & Olca toho zacina mit taky plny brejle :-{. Verim, ze bude lip a brzo z tech hlubin vyplaveme alespon o nejakej ten centimetr vys. Barunka se zacala smat - je krasna - ma obrovsky modry oci a nadhernej usmev.

Dneska u nas byl brasula. Ma ted nejaky patalie se strevama, tak doufam, ze to nebude nic dlouhodobyho. V pondeli jde na vysetreni, tak drzte pesti!. Vecer me hodi ke Gandalfovi/Vláďovi. Doufam, ze se trochu ymatorim a nebudu to muset odvolat.

Jinak vcera vyroci dvou mesicu, co me v Motole udelali o par gramu lehciho a par starosti tezsiho:=). Z Motola mi volali minuly tyden a ptali se, kdy prijdu na kontrolu a ze pro me maji termin na PET CT :=). No Comment.

Za tejden volby. Koho budete volit? Jestli jeste nemate jasno, tak www.voltemir.cz.

ciao

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pořád platí nabídka na hlídání holek!
Lenka Petrášová (MFD)na tebe nezapomněla, jen se teď věnuje aktuálním tématům - protipotratová kampaň a tak.
Je skvělý, jak držíte při sobě, jakou máš velkou podporu. Dva z mých dobrých kamarádů se právě rozvádějí, oba samozřejmě s dvěma malými dětmi...Takže posíláme Cenu Superžena Olče!

Anonymní řekl(a)...

téma na zítřek: "Žehnej každému člověku a každé zkoušce a děkuj za ně."

někdo kdysi řekl : něco se musí stát.
a stalo se.Držím palce.Vláďa

Anonymní řekl(a)...

heslo dne: 27. května 2006



" Vůz " (symbol)
"Být ve středu vlastního bytí. Soustředěním vůle můžeme lépe určovat směr. Nejsou žádné jiné hranice než ty, které si dáváme my sami."
Přemýšlel jsem o štěstí- je to jen mihavý okamžik kdy jsme schopni uvěřit úplně všemu.A na to pozor
Držím palce, a kdyby bylo potřeba přijedu za vámi.Vláďa

Anonymní řekl(a)...

heslo dne : 28.května 2006

"V každém okamžiku se rozhoduješ, kým jsi a budeš. Tvůj život je vždycky výsledkem tvých myšlenek."

jestli se vám to nehodí přijedu za vámi.Vláďa

Bumbaris Paris řekl(a)...

ellinor: dekuju dekuju. Olce jsem cenu predal
Vlada: zitra volam. Dekuju za podporu.