16.5.06

Made in Japan


Miluju japonce. Nikdy vam na nic nereknou ne, vsechno je bavi, vsechno umej, jsou kamaradsky, roztomily, vsude si vsechno fotej, maj radi kresleny filmy stejne jako svazovani, porad pracujou, hrajou automaty a smejou se kolik prohrali a kdyz je nejhur udelaj harakiri a nikoho s tim neotravujou :-].

Mam jednoho japonskyho kamose. Jmenuje se Taro a je to skvelej clovek. Na stedrej den jsem mu poslal mejla k vanocum a novymu roku a tahle odpoved mi dneska dosla: {kompletni mejl]

guten tag ich bin taro danke
fotbal hokej pivo kytara, boy
zmrzlina, vanilkova zmrzlina
jak se mas?


No neni sladkej? Hokej jsme nevyhrali, ale komu to vadi... Lezim, v puse jako ocelarne a uz pul hodiny se nutim k vypiti trocha vody.

uzivejte jara

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
storka: strejdovi je 86, jeho ženě 41, jejich synovi 1 rok (ne, není to překlep). Strejda vždycky žil jak pravej kavárník - kafe, cigarety, vínko. Několikrát už jsem se s ním v duchu loučila, protože ho potkalo pár úrazů a chorob, naposledy v zimě zkolaboval na ulici, ale jelikož je jeho žena doktorka, žije. Ta mu ostatně život zachránilqa už mnohokrát. Viděla jsem ho za pár dní na ARO, samý hadice, skoro jsem ho nepoznala. Probral se, udělali mu pár operací, nadává jak špaček a brzy jde domů.
Ponaučení: bojuj co se dá a když už nemůžeš, bude za tebe bojovat tvá žena, děti, kamarádi...

Bumbaris Paris řekl(a)...

Jo jo, nejdulezitejsi je nevzdat se. Tak ze preju strejdovi malo hadic a jeste dcerku navrch :-]

Anonymní řekl(a)...

milý Honzo,
téma na pátek:
"Strach je energie, která poškozuje, uzavírá, skrývá, hromadí a omezuje".
Hodně pěknou noc a hezký silný den přeje Vláďa.Pořád jsem s tebou!!!!!!

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju Vláďo.