12.5.06

Hair


Tak dneska jsem nasadil {nedobrovolne] ultimatni letni uces. Rano jsem se podrbal a v ruce mi zustalo nekolikero vlasu. Podrbal jsem se na ruce a kdyz po mem skrabani zustavala kuze panensky hladka, nebyl jsem uz na pochybach, ze i na me chemoterapie pusobi :-]. Radsi jsrm se oholil, at nenadelam doma svincik. Jelikoz jeste neco na hlave zbylo a spim u Kaji a nechci po sobe zanechat stopy, tukam ted blog na posteli a na hlave kulicha ze 70's - presne takovy jste mohly videt v socikovskejch komediich, kde se v nich promenadovali pani na podnikovejch chatach ROH.

Kaspenaci se chytli ksiltovkovyho projektu, tak maji v utery sraz s panem Ivem, kterej uz ted ma urcite nakoumanou strategii, jak na to. Pisete mi a objednavate cepice, coz me tesi. Pomoc s navrhama uz nabidl namornik Lukas a cukrspion Pistorius za coz velkej diiiik. Jestli budou, tak budou super.

Dneska mi bylo docela blbe, ale porad to jde. Velka unava. Byly jsme cela rodinka na obede, kde maji detske hriste, takze Kaja nam dala pokoj :-] a Barunka, svete div se: USNULA, takze jsme si s Olcou hezky popovidali.

Velkej dik Hanousovi, kterej je vytrvalec na dlohy trate a porad mi posila kazdej den pisnicku. Dneska jsem ho poprosil, at posle neco z Hair, tak mi odpovedel, ze neni Jukebox, ale DJ :-].

krasnej vikend vsem

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo!
Moc drzim palce celou dobu!!!
Mas okolo sebe kompletni tym vybornejch lidi, ale nejsilnejsi jsi Ty sam. Ja sem nemel nikdy tolik odvahy jako Ty.

Galik (alias L.L.Hay ;-) ).

Anonymní řekl(a)...

Milý Honzo
Zase se mi chtělo napsat Ondro.Mám Vás s tím jménem dost spojeného.Ale k věci.V jednom svém písání píšete o čekárně plné ošátkovaných, oparukovaných lidech.Lidičky berte to jako velký maškarní mejdan, na který dostali potvánku jen vyvolení.Ano vy jste dostali tu možnost se zastavit aby jste měli čas přehodnotit život a věci kolem Vás. Jste vyjímeční v tomto procesu sebezdokonalování.Byli jste vybráni aby jste předali tuto zkušenost jiným.V tomto momentě zastavení si teprve člověk uvědomuje svou jsoucnost a velikost svého bytí.Vítězí jen ten, kdo jde naproti svému vítězství.Mnozí z Vás už poznali, že ta cesta není jednoduchá a pro každého je různě dlouhá.Honzo i Vy lidičky jsem tu s Vámi i pro Vás.
Vláďa

Bumbaris Paris řekl(a)...

Galik> dekuju. Nevim, kdo jses, ale ver tomu, ze bez vas bych tak silnej nebyl ani nahodou.

Vláďa> Dekuju. Je to tak. Cloveka zasahnou neprijemny veci v ten nejnevhodnejsi okamzik a nepripraveneho. Na druhou stranu = pripravit se na to neda :-), tak je vlastne jedno, kdy to prijde.

Souhlas. Ikdyz to zni frazovite, hlasuju pro rceni: Co te nezabije, to te posili:. Jak mi v hlave ted pracuje pocitac, toho bych za "normalnich" okolnosti tezko dosahl.

Anonymní řekl(a)...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonymní řekl(a)...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anonymní řekl(a)...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonymní řekl(a)...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»