9.5.06

Volvo 480


Ahoj, tak dneska vylet do Plzne pro injekci a kontrolni odbery. Mirne mi klesly bily krvinky, tak jsem dostal nejaky prasky na srovnani hladiny. Kdyby klesly jeste vic, zacnu dostavat injekce do bricha. Videl jsem tam dneska kluka, kterej prave prodelava ctvrtou kuru s tim samym, co mam ja. Bylo na nem videt, ze si nepreje nic jinyho, nez aby to bylo uz za nim. V cekarne lidi s rouskama pres usta a na hlavach paruky, cepice nebo satky. Pomalu si na tu zvlastni atmosferu mezi zivotem a smrti zvykam. Jo, prej delal atestaci v tyhle nemocnice Ali Amiri ze Superstar. Jestli tam tohodle islamskyho {ne]radikala potkam, zazpivam si s nim : Jdu s deravou patou, mam horecku zlatou... :-] :

Ted je mi relativne dobre. Na jednu stranu chci mit uz vsechno za sebou, ale na druhou se do toho pekla pristi tejden moc nehrnu... Je mi jasny, ze teprve v dalsich kolech se ponorim do chemickych hlubin. Taky bych se mel kazdym dnem dozvedet, jestli budou celkem tri cykly nebo ctyri.

Olca je statecna a skvela mamka - Kajina zacina pekne zlobit, Baruna poooorrraaaaad krici, ja jsem kluk nemocnej unavenej :-] a Olca mezi nama osciluje se stale dobrou naladou. Behem noci slysim, jak se Barunka nekolikrat budi a rano prvni, co Olca Barunce rekne je >Jak ses lasko vyspala?<. Mam skvely holky.

Ale nejlepsi zprava je tahle:
Dneska jsem po ty injekci byl trochu chciplej, tak jsem odpoledne lezel v posteli. Krome nic nedelani jsem na netu nasel, ze se da pritahnout z Nemacka legendarni futuristicky Volvo 480 kolem 500 Euro. Jednou ho budu urcite mit :-].

Jo a porad mam vlasy, takze vse OK.

hezkej vecer

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ty bílý krvinky klesají normálně, jen si teď dej pozor na infekce, proto se teď k tobě nehrnem na návštěvu - abychom tě nenakazili.
Injekce DO BŘICHA znějí děsně, ale jestli je to jen do kůže, jako si třeba píchají diabetici, ta to prakticky nebolí.
Držím palce, Hanka

Anonymní řekl(a)...

Honzo, bez obav! Jednak ti hladina krvinek neklesne (pevne verim) a pokud ano, tak ver, ze jsi v tuhle chvili prozil horsi veci. Dostal jsem ji po bouracce nekolikrat a kdybys o ni nepsal, tak si na to ani nevzpomenu..

Mr. Hide řekl(a)...

Tvůj dnešní post je to jediný, co mě vytáhlo z celodenní blbý nálady :-) Jsi vtipnej, voe. Já mám chřipku a to neni zrovna stav, kdy bych se měl hrnout k někomu kdo má bílý krvinky spočítaný a pomalu jim začíná dávat jména :-) Už jsem tě dlouho neviděl, tak snad to vyjde příští tejden. Olča se podle tvýho blogu proměnila v anděla. Držim palce, at jí to vydrží :-) Sám vim, jak je to dobrý...

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju. Tak kdyz je to s tema injekcema, ajk rikate, tak se nebojim :=)

Anonymní řekl(a)...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»