30.6.06

Ruzovy den


Odpoledne jsem sel koupit Karolince darek k narozeninam, ktery ma az v srpnu. Doma mame zaparkovano uz asi pet kocarku, ale uz par mesicu nemluvi o nicem jinem...musi mit proste kocarek jako Lucinka :-]. Aby nam ho nevyprodali, tak jsem vyrazil. Opet jako zaber z Cronenberga: chlapik s rouskou, v kapsacich tlaci v shopping centru ruzovej kocarek. To bylo ale maximum, na co jsem se dneska zmohl, protoze mi je zase hur nez vcera :-{. Bude ale lip. Uz nezvracim, takze zitra prchame s rodinkou na 14 dni z Prahy, takze ode me budete mit na par dni pokoj. Internet nechavam doma a budu ten sajrajt vydejchavat na horach a formatovat v hlave harddisk.

Preju vsem krasny leto & bacha na novy silnicni pravidla. Jedna dobra> Od zitrka si muzete privezt ze zemi Evropske unie i auta starsi osmi let. Krasavci zacnou brazdit nasi zemi.

dekuju vsem

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo,
Dnes jen krátce.Přeju vám pobyt venku, protože je to změna ve vašich posledních dnech.A změny jsou potřeba. Změna je evoluce.Změna prostředí vám přinese i změnu myšlení, protože přijdou nové myšlenky. A nová myšlenka je pokaždé pokrok.Dnes jedna moudrost o tématu o kterém jsme se dneska bavili :
"Tam může být národ mocný,kde se uplatňují zákony lidu" SYRUS
Hodně a hodně odpočinku, čistěte hlavu i tělo.Vláďa