8.6.06

Steffi v Plzni!


V utery trip s Farkym. Probrali jsme snad vsechny auta, co se vyrabej & vsechny zensky, co zname. Bylo mi fajn. Zdravotne OK. Zabavnej spolecnik a klidas.

Vecer za mnou prijel Hanousex, kterej se mnou mel jet druhy den. Jedeme do Plzne ted vecer, zavelel! Cestou jsme potkali TIRaky z divnym nakladem, asi atomovka nebo co :-]. Na pumpe me jista prodejna dievcica nabadala, jestli pry nechci >vpravit cerstvou krev do zil<. Sarkasticky jsem ji odpovedel, ze bych to moc uvital, ale ze bohuzel ona neni tou osobou, ktera by mi v tom mohla pomoct :-].

Cestou jsem Petrovi vypravel, jak me dneska chytnul prislusnik VB, za rychlou jizdu. Veselym hlasem se me zeptal :proc mate pane ridici rousku:. Nenapadla me chytrejsi odpoved nez :protoze mam rakovinu pane policisto<. Rozpacite vzal moje doklady a zakoktal, ze jsme stejnej rocnik, jak to je nahodicka :-]. Po jeho posledni otazce, ceho ze to rakovinu mam, nasledovala ma odpoved a zaludne jsem zakontroval ja - kolikrat za zivot se vam postesti, citit se mit navrch nad policistou:-] . :Tak kolik:, zaznela ma jedovata otazka? Penezenku jsem otevirat nemusel. Zato bych vsadil cely jeji obsah, ze hodny pan policista sel hned zkontrolovat do nejblizsiho krovi sve genitalie a buhvico jeste:-].

Nejsme zadny Yuppies, tazke v aute dva notebooky a pripojeni na net, ale hotel jsme hledali bez nich. V prvnim :hotelu: nam rekli, ze maji plno. Nedivim se - pulnoc - pohled na dva pany, kde prvni ma rousku na ustech & druhy ma na sobe kratasy a pantofle :-].

Unava velika, tak jsme to zkusili v Night Clubu Steffi :-]. Nase prosba, ze chceme pouze pokoj na prespani nebyla vyslysena. Bohudik :-]. Inu dabelsky den 6.6.

Napotreti to vyslo. Hotel Slovan v secesnim stylu s komunistickym interierem.

Dopoledne jsme koumali nas projekt s cepicema.Treti den chemoterapie me vzdycky sunda, takze dnesek nebyl vyjimkou. Odpoledne jsem prospal a tesim se, ze uz {snad] jen dva dny a konec zvonec. Olinka je v Revnicich, babicky pomahaj, tak se da alespon trochu dohromady. Krevni desticky jdou nahoru, ale pro zmenu cerveny dolu. Nic drastickyho.

Omluva vsem, kterym neodpovidam na mejly, SMS apod. Neni mi nejlip. Radulenko, netruchli, ze nevyslo sladke mameni. Dekuju.


hezkej den

H

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo. Cca pred mesicem sem na vikendovou akci (tuto sobotu a nedeli) objednaval slunicko. ;-)) Tak doufam, ze to vyjde. Se slunickem bude i lepsi nalada a Tobe Honzo konci dalsi etapa. Uz se moc tesim, ze slunicko prinese teplo a dobrou naladu a ulevu......

Odpocinkovej vikend preje Galik!

....a dam si pivo a burta ;-)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj
jak jsem předpokládal vloudila se chbička do textu pro mámu.Byla tam neúplná věta. Takže omluva.

"Neváhej a dělej to, co máš skutečně rád."

Už mám mozoly na palcích všechno nej. Vláďa

Anonymní řekl(a)...

Díky za ten blog. Jsme ve stejný kaši (CT v úterý, tak snad maluju čerta na zeď předčasně)a tak to porad ctu. Drzim vam i vasim holkam palce. Dve holky s tatou ve spitale.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj ahoj ahoj

"Ty a druzí jste jedinou bytostí, protože neexistuje nic, než ty."

Koukej se uzdravit docházej mi moudra.Zdraví a těší se Vláďa.

Bumbaris Paris řekl(a)...

Galik> Ses dobrej planovac, vychazi ti to vzdycky? :-]

vetrnka> Dekuju. Jsem moc rad, ze te mam.

union S8: Ja {nemecky ano[

Vlada> neboj, neboj, uz snad brzo :-]

anonymous: Vim, jak se muzes cejtit. Kdyby sis chtel popovidat, zeptat, cokoliv - muj mail bumbarisparis@seznam.cz. Blbe se to posloucha, ale i kdyby ti Ct neudelalo v utery radost, neni duvod k panice. Za par mesicu to bude za tebou.