26.7.06

Beaucop Fish II


Tuhle desku jeste Underworld nevydaly, ale urcite nebude o nic min naslapnuta. Tohle bych dal na obal - tentokrat bude urcite na konci jeste vetsi ulovek.

Dneska jsem volal pani doktorce do Plzne a PET CT v pohode. Na zacatku jsem mel na plicich malou skvrnku o ktere se doktori domnivali, ze to je prechozeny zapal plic, ale na tomhle PET CT uz ta skvrnka nebyla, coz znamena, ze to bylo neco jinyho...chytri jiz vedi.., proto nastupuju v pondeli a dostanu jeste jeden cyklus. Je to pro sychr.

Sednul jsem a vyrazil do sekace pro kratasy. Mozna pujdu o nejaky to kilo dolu a kupovat si novy, kdyz nevim, jestli si tu vahu udrzim je zbytecny :-]. V sekacich sou skvosty, vrele doporucuju. Sem ted vlastne sekac :-].

Ted jsou u nas pani uklizecky a to je nejlepsi antidepresivum, co znam. Skvele se s nima povida. Takhle vitalni zensky uz jen tak nepotkate.

hezkej den

h

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo,

drzim palce at uz Te v ty Plzni prestanout davat stavicky a at muzem na to pivo! Mam moc velkou radost z jinak pozitivniho (az na tu dalsi davku pro sychr) vysledku PET CT. Myslim na Tebe.
Galik.

Anonymní řekl(a)...

Jenom trochu obdivu mámě :
"Jedna dobrá matka je lepší než sto učitelů."HERDER
"Matčiny ruce, i když bijí, jsou měkké." České přísloví

Zdraví Vláďa

Anonymní řekl(a)...

Děkuju
za dnešní telefon. Potěšil.
A teď něco i pro liberecké
"Kdo nechce být poražen musí zvítězit".SCHILLER
Držím všem palce!!!!!!

Vláďa