6.9.06

baby don't cry


Tak Kaja uz je skolkou povinna. Prvni den jsme prisli pro Kaju tesne po obede. Za nami klidne dopoledne a spokojeny pocit, ze ze skolky nezavolali. Kdyz nam ale rekli, ze Karolinka proplakala tri hodiny nonstop, vyslo nam, ze neplakala jenom hodinu... Jeste pry stihla pani ucitelce rict, ze zitra jedeme na dovolenou, takze neprijde :-]. U vychodu si nekompromisne rekla pani ucitelce o bonbon...ta byla evidentne po prvnim dni novych :prirustku: konsternovana, tak Kaje vyhovela :-]. Vcera uz to bylo lepsi, tak uvidime co dneska.

Po patecni navsteve narozenin sem utahanej. Lezim, valim se a staci mi kratka prochazka a zase se nechtene vratim k valeni a lezeni. Jinak syntak je bozi :-], Olca taky, Barca taky a Kaja chvilemi taky :-].

peace peace

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ruskin
Zaslouží-li člověk pochvaly, dbejte, abyste mu ji neodepřeli.

To je pro Káju.Vláďa

Anonymní řekl(a)...

Lec
Lidé by občas potřebovali "den volna od života".

To je pro Honzu.Zdravou noc.Vláďa

Anonymní řekl(a)...

Jo školka...děti jsou tří kategorií, ti první 14 dní brečí a pak si zvyknou, druzí po nadšených 2 týdnech 2 týdny brečí a taky si zvyknou a ti třetí budou brečet dlouho nebo furt.
Jedna rodičovská rada - nenechat se odradit. Sice to jednomu rve srdce, když slyší Maminkóóó, nechoď pryyyč, ale chce to zacpat si uši a utéct. Ony je učitelky zabaví. Snad:-)

Laura Gadea řekl(a)...

Je tu blázinec,tak jen ve zkratce.
Jsem ráda,že to jakž takž jde a že se snažíš relaxovat.Pozdravuj holky,já musím pádit!!

jola

Anonymní řekl(a)...

Stevenson
Umění žít není uměním hrát s dobrou kartou, ale uměním sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Štěstí ve hře přeje Vláďa.
7.9.2006