18.9.06

Who's that girl?


Dlouha odmlka. Omluva vsem, co vydrzeli a stale sem koukaji. Madona byla v Praze, Kaja se adaptuje uspesne ve skolce, Barunka se porad smeje na svet s jednim zubem, Olca je ostrihana a na svet se smeje plnym arzenalem zubu, kokame porad na Princeznu ze mlejna, Prostitues konecne vydali desku, Kubiko se narodil Tonda a ja chodim spat jeste pred vecernickem. Zdravotne porad megaunava.

Kaja na dotaz, co kamaradi ve skolce, vzdycky strelhbyte odpovi, ze tam byl SUM a UM. Jeste se nam nepovedlo rozklicovat, jestli chodi do tridy s jinym etnikem, nebo je to kryci nazev pro neco...

O vikendu jsem jel do Plzne pro svoji dokumentaci, protoze kvuli me udela VZP staru u moji pani doktorky. V Plzni paradni rozhovor s "moji" pani doktorkou. Bavili jsme se o moyne spolupraci, kterou koumame jeste s Robertem a tesim se, az zacnu delat neco prospesnyho.

Kdyz je clovek doma, tak zjisti, kolik penez vyhazuje z okna, protoze nema cas poradne si rozmyslet co kde koupit a sehnat a porad jenom kupuje, kupuje a kupuje. Nevadi, ze je to drazsi, hlavne ze si to muzete koupit online a hned. Udajne dve nejprodavanejsi farmaka na svete jsou Prozak a Viagra. Lidi jsou frustrovany ze vseho, tak do sebe rvou prasky, aby jim bylo hej a mohly ukazat celemu svetu, ze i v posteli jsou nad veci.

Byl jsem v Dobrichovicich na fyzioterapii a velka spokojenost. Konecne mi nekdo rekl, ale hlavne ukazal, co delat, aby me zada bolela minimalne min.

Odpoledne jsme se sly kouknout na BIOjarmark a krome BIOcukru a BIOplacek /ktery nemely zadnou chut) jsem odchazel s neBIO tenci penezenkou. Zdravy BIOpapriky fajn, ale kilo za 150 Kc je i na delnika reklamy hodne. Uz chapu, proc jsou BIOtronici tak drahy.

Porad jsem vahou na -25kg. Snazim se jist zdrave = neprejidam se, vecer nejim a davam si cca pet malejch jidel denne. Ovoce, zelenina. Nechlastam a cejtim se fajn. Asi neco na tom zdravim zpusobu zivota bude :=). Ale je mi to jasny. Prvni den v praci, stres, nestihacka, zadnejch pet malych porci, ale dve mega = jedna ve dve odpo a mekac v osm vecer... Opar stovek lehci a par gramuu tezsi. Budu se snazit nezaject do koleji, ale znate to... Nebudu slibovat hory doly a do roka a do dne si stoupnu na vahu a jeji resumé poslu na blog. A pak tu fotku vydrazim na eBay a za utrzeny penize si koupim kilo BIOsadla a pojedu na PURE RELAX weekend, kde budou samy PURE yapiici, ktery si budou taky hrat na to, ze zrovna relaxujou.

U nas v baraku jedna pani onemocnela nadorovym onemocnenim, tak jsem za ni sel na navstevu a nebyt me zkusenosti, tak bych radsi primhouril oci a delal, ze se me to netyka. Odchazel jsem od ni s prijemnym pocitem, ze ji ma kratka navsteva udelala radost.

Tesi me ted daleko vic nez kdy predtim, kdyz nekomu udelam radost.

Zivot je nekdy pekna kurva, le je to fakt jen o lidech.

Who's that girl? Samozrejme nase SWEET CAROLINE, ktera je zatim pred tim vsim kolem nas skovana. Photo by: Cudla
Zrovna tak to ale muze byt SUM, UM nebo oba dohromady. Zeptam se radsi kaji, abych vas nemystifikoval. Detskej svet je bozi!


hezky babi leto

P:S. dik Cudlovic bande za super odpoledne a BIOparky
P.S.S. Omluva pani doktorce za kontrolu
P.S.S. Hanousex is the best DJ
P.S.S.S. 3x Fuck off operatorum na Vodafone lince

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Diogenes
Čím moudřejší je člověk, tím méně má potřeb.

Lichtenberg
Pocit plného zdraví získáme jen nemocí.

Trochu moudra nikdy neuškodí.Čtu si vaše písání a zjišťuji jak měníte svou životní filosofii.Přeju zdravou noc Vláďa


20.9.2006