3.9.06

Zitra Den D


Tyden relaxu. Holky se vratily v patek, takze jsem odpocival, co to slo. Pres znamyho jsem si sehnal urologa a objednal se k nemu - poboliva me na trislech a v mistech, kde si moc nepreju, aby to bolelo :-]. Nechtel jsem to psat na blog a zbytecne strasit. V patek se na me doktor :mrknul: a nastesti tam nic neni. Asi se ted moc sleduju.

Ve ctvrtek vecer jsem delal holkam srnci gulas. Docela zabava, varit podle kucharky a ani to neochutnat :-]. K tomu mi hraly The Orb. Tuhle partu miluju a urcite si s nima jednou zahraju nazivo!

V patek vecer jsem sel na oslavu Hancin kulatin a potkal jsem se tam spoustou lidi z prace, coz bylo moc moc prijemny. Sou to fajn lidi.

Minule jsem byl hodne kritickej k doktorum. Jsou samozrejme i taci {bohuzel jich ale neni moc], kteri maji taky tu :lidskou: stranku. Treba v xx krat zminovanem Sante jsem nenarazil na doktora ke kteremuu bych nemel duveru. A moje prakticka lekarka je paradni!

Zitra Den D - Karolinka jde poprve do skolky. Nevi do ceho jde, tak se tesi... :-]

Jinak zdravotne> vcera jsem se probudil, nasnidal a usnul...a probudil az v 17.00 :-]. Hlava boli, chute nic moc. Nejhorsi je ale ta unava. Hodne se to strida - den OK, pak dva dny KO. Urcite se to bude zlepsovat. Porad moc nejim, takze se :drzim: na vaze -20 kg oproti pul roce zpet.

Chces zhubnout? Zeptej se me jak!

howgh

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo. Myslim na Tebe a posilam pozdrav. Ta fotka se mi moc libi! ;-))))))

Ahoj brzy "na pivu".

Galik

Anonymní řekl(a)...

Platón
Starajíce se o štěstí jiných, nacházíme své vlastní.
Zdravou noc přeje Vláďa