27.9.06

Zivot je jen nahoda


Dalsich par dni za nami. Kaja, jak se zda uz nadobro prolomila vlny ostychu ze skolky. Porad mluvi o svem kamaradovi Dominikovi, ktery chodi do MEdvidku {starsi deti]. Uz jsem mel tu cest ho poznat - sestilety, dle odhadu cca 60ti kilovy sympatak s cirem na hlave :-]. Kaja se s nim porad pere. Hlavni je, ze to bavi oba. Ze by prvni laska?


Pres vikend chata u Holiczu. Absolutni relax. Nadherna chata, jeste lepsi pocasi. Cely vikend makrobioticka strava od pani Markety. Zacali jsme to s Olcou taky zkouset - nevim jestli to neni sugesce, ale posledni dny mi je lip. Ikdyby byla, hlavne, ze mi je lip.

Premitam, co vsechno chci delat a zmenit, ale je jasny, ze vsechno potrebuje cas. Nejde to, ze si sednete, zapnete stopky a reknete si :tak, ted mam hodku, tak si v tom udelam jasno:. Kazdopadne ted uz vidim veci jinak a asi to tak zustane. Kdyz ma clovek s podobnou nemoci osobni zkusenost, tak je to k nezaplaceni a neda se to jakkoliv predavat dal.

Kdyz vam budou doktori rikat, at se lecite kde chcete, tak tomu zase tolik neverte. Neverte kazdymu usmevu... V Plzni mi vypsali cestak, VZP hbite proplatila, ale minuly tyden kontrola v Sante a chteji to zpatky :-{. Pry nebyla Plzen moje spadova nemocnice. Z lidskeho hlediska to chapou, ale predpisy jsou pry predpisy... Nebyt Plzne, tak by mozna nemeli komu co potvrzovat. Zalezi pry na komisi. Budeme to ted jeste resit. Mejdam bude teda skromejsi :-]. Mrzi me spis ten lidskej rozmer...

Jinak, v Liberci se dnes bude oslavovat. Rodinka, co resila stejnou vec jako ta nase je :cista:. Congratulations!

Dneska navsteva u Vladi... Neznam takovyho druhyho cloveka. Pomohl, nakopnul, rozsvitil svetlo v hlave. Dekuju moc. Mam vam vyridit, at pisete na bloga :-].

Moje holky sou nejlepsi!

hezky volny dny

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zdravim zdravim statecneho; a az zas nekdy pojedete do Lbc, ozvete se a ja na vas pockam na Lemberku, das si par loku z ty nasi uzasny Zdislaviny studanky a bude Ti nejlip :) a to myslim vazne - ostatne jsme o tom tusim mluvili -, jedno z nejkouzelnejsich mist, ktery sem v zivote poznala... (Ted o vikednu jsem Zdislavu prosila, at Ti taky helfne ;)
A dekuju za to dnesni pozvani, potesilo :)
Helou!! '8)) Beny

Anonymní řekl(a)...

A nám se taky ozvěte až pojedete do Lbc!!!! Ať společně oslavíme návrat vás obou do života! Drž se a hodně odpočívej, jestli to teda vydržíš :-)

Lenka

Anonymní řekl(a)...

Zdravim a pozdravuju! Asi tomu nebudeš věřit, ale o tomhle blogu jsem se dozvěděl v časopisu MAXIM. Přeju hodně štěstí chlape. Pak musíš taky do MAXIMU napsat, že si nakopal rakovině pr**l :-) drž se, Mirek - Praha 9

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, ctu Vas pravidelne a strasne moc drzim palce.

Napisu jen tohle: Moje maminka vcera dokoncila 6. cyklus chemky, pustili ji domu a pokud bude vse dobre, tak uz zadny dalsi cyklus mit nebude.

Urcite je plno lidi, kteri Vas ctou a nemaji odvahu Vam napsat, stejne jako ja.

Myslim na Vas i na Vasi rodinu, Fifi z Prahy.

Bumbaris Paris řekl(a)...

Beny> oziracku ze studanky beru vsema I I I I I I I I I I
LBC: Urcite, urcite
Anonym> Dekuju
FIFI> Dekuju moc za podporu a drzim moc palce mamince a vam vsem, co ji pomahate.

Anonymní řekl(a)...

Hello
propecia price
It will certainly suit your body.
[url=http://www.denverindependent.com/]buy propecia[/url]
S.
http://www.denverindependent.com/ - propecia hair loss
According to medicinal terminology, Propecia is a synthetic antiandrogen.