10.10.06

Daysleeper & tam kde davaj lisky dobrou noc






Omluva za odmlku. Zbohnil se mi poc {prelozeno - rozbil se mi pocitac] - oprava nezbytna. O vikendu absolvovani tatinkovskeho vikendu v Krkonosich na Penzionu Permonik. Megaprijemni majitele, co to delaji dobre a s laskou. Ivanek by rekl, ze do toho davaj srdicko... Skvelej napad - penzion specializovany na rodiny s detmi. Oaza klidu, detskeho kriku :-], domaci kuchyne a nasavani pozitivnich energii. Byl jsem tam s Kajou, Hanousem, jeho dvema robatkama a s jeste jednim znamym. Pres den deti plnily vselijaky ukoly od Krakonose a ja vetsinu casu prospal na pokoji Bob a Bobek. Velke diky za starani tatinkovske chuvy.

Prvni vecer nas vystrasila liska, tak jsme hned jako klasicti prazaci plasili se vzteklinou, ale jsou pry i ockovane, tak jsem poprve v zivote krmil lisku a videl ji bez plotu mezi nami. Paradni vikend v miste, kde lisky davaj dobrou noc.

Doplazil jsem se do postkomunistickeho hotelu JAVOR, kde jsem poridil pod maskou zajemce o ubytovani materske skolky nekolikero obskurnich fotek, ktere az budou vyvolany nasypu na blog. Dekadence, prazdnota, historie.

Uz je to dva mesice, co mam po chemce. Rad bych se uz zapojil do zivota, ale unava me neopousti tak rychle, jak bych si sam pral - pristi tyden jedu na odbery do Plzne, tak uvidime.

Uz brzo ale ocekavejte prvnii verejneprospesnou Bumbaris Paris akci!

Omluva vsem, kteri reaguji na blog a ja neodpovidam. Je toho ted moc. Vsem ale velkej dik. Dava mi to pocit, ze ma cenu jeste psat.

Ted jsem ve fazi, ze mam lecbu za sebou a zacinam si v hlave urovnavat, co se vlastne v poslednim pulroce stalo. Zivot je ted jinej - lepsi. Je skvely, kdyz je clovek zdravej.

hezkej den

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

http://www.luzicke-hory.cz/obr/zdist_01.jpg

posilam ti zdislavinu studanku aspon takhle zatim, je to sila, ta vodicka, to ti povim ;)))

preju hodne sil a brzke nabrani velkych hromad energi!!! :)))

hoj b*

tucznak řekl(a)...

cenu ma psat porad. don't give it up!

:)

Laura Gadea řekl(a)...

Já taky moc nestíhám psát.Pokud jsem v práci,tak nějak není čas.Holek je tu málo a blázinec.
V sobotu se k nám snad staví Věr a Fous a další kámoši.Moc se na ně těším.
Moc se opatruj,pozdravuj holky,hlavně Olču!!

jola

Anonymní řekl(a)...

naucil hodne