31.7.06

Four Roses


V nedeli vecer jsem se citil relativne OK a vubec jsem si nepripoustel, ze jdu zitra zase "do prace". Dneska taxidriver Holicz, coz je skvely antidepresivum bez vedlejsich ucinku. Dik moc Ivanku... Jakmile jsem vesel na oddeleni a ucejtil jsem tu "vuni" chemikalii, tak bzvh dal i svoje nejmilejsi CD za to, abych si tam nemusel jit lehnout. Ctvrtej mejdan zacina.

Protentokrat bylo v "moji" ambulanci plno, tak jsem si sel lehnout na jinou, kde se delaji i mirne zakroky. Byl tam chladek a jen ja a muj Holicz, takze OK. Po chvili se ale priritil doktor, kterej mel copanek jako Reno Rains z mydlove opery. Odpalkovali Holicze ven a poprosili ho, at yavre dvere. Vedle me zatahli plentu a pacientka si lehla na postel a zeptala se, jestli to je opravdu nutne. Zacal jsem tusit, ze francouzska snidane az do postele se asi servirovat nebude... Podle vykriku a stenani jsem usoudil, ze to asi neni nejlepsi prilezitost k zertovani... Pak nasledovaly jeste dve pacientky... Odebirani vzorku kostni drene se ta S/M seance jmenuje. Doktori vam strelej do zily lokalni anestetikum, podle mista, kde se vzorek nabira vezmou peti, sedmi nebo deviti centimetrovou jehlu a tradaaaa do utrob lidskeho tela. Bolest je to pry vetsi, nez navsteva zubare s bolestivym zubem...

Behem chemky jsem necitil skoro zadnej propad dolu, po prijezdu domu jsem si sel jeste na kratkolu prochazku, ale ted uz hezky lezim doma a zacinam se propadat do chemickych hlubin. Porad to ale jde.

Uz jen ctyri

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nikdo netvrdí, že to je lehký.Nikdo od začátku ani netvrdil, že je to procházka růžovým sadem.Věř mi Honzo, ani já si to nedovedu přrdstavit, protože jsem to nikdy neprožil. Ale dokážu se vcítit, to už víš. Všechno bude dobré, ale musíš si to zasloužit. Bez boje není vítězství. A věř zase bude líp. Už brzy. Jsem s tebou i se všemi co to potřebují. Zdraví Vláďa 31,7,2006

Laura Gadea řekl(a)...

Ahoj Honzo!!

Já myslím,že už to máš zmáklé.Už se znáš,už to znáš.Jsi profík.Noo,to jsem blbě napsala.Bylo by samo dobré,abys v tom profík nebyl.Ale prostě mě příjde,že to zvládáš na jedničku.Teda,alespoň podle toho co čtu,co píšeš,jak reaguješ.
Moc pozdravuje Radek,Tvůj jmenovec ferda Honzík a já.Opatruj se,odpočívej,čerpej energii kde se dá a hodně štěstí.A pozdravy pro holky.

jola

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju dekuju dekuju.

tucznak řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tucznak řekl(a)...

cil v dohledu. drzim pesti!