2.8.06

Barvy vsecky


Vcera trip s Kubikem. Diiiiky. Kazdy mame sva tajemstvi, ktera za cely zivot nerekneme nikomu ze svych blizkych. Pri jizde vlakem jsme ale schopni zpatra vyklopit je spolucestujicimu, pote zamavat a odejit. Vcera byla pri chemce vedle me pani, ktere kapala taky dobrota do zil a byl to klasicky pripad spolucestujici. S klidnou intonaci v hlase mi vypravela, jak ma paruku, ctyrrocni dvojcata, relativne dobrou prognozu, hodneho manzela a jak ze to ma se zvracenim. Krasna zenska. Poprve v zivote jsem nekomu rekl, ze mu moc slusi paruka.

Dneska jsem malem vyklopil obsah zaludku ve dverich ambulance = byla citit chemka. Ted uz lezim spokojene na luzku a do zil pronika ziva voda. Navonenej Olcinou vonavkou, na ruce naramek od Destroyera a spokojenej, protoze mistni sestricka sehnala last minute do Turecka a bude mit dovolenou.

Vcera jsem si po prijezdu domu zase zahral na hrdinu a sel si pro CD k mamce domu /10 minut normalni chuze, 20 minut chemo=chuze). Tam jsem vytuhnul na dve hodiny. Mezitim prestalo prset, cas kolem 19.00 a venku slunko. Najednou jsem si vzpomnel na CD kapely Koa = Barvy vsecky. Sel jsem domu a byl moc rad, ze jsem. Zpevacka z Koy zemrela na rakovinu a byl to vlastne muj prvni kontakt s touhle nemoci. Je to "nase" zamilovana kapela s Olcou, kterou jsme poslouchali behem vzajemneho otukavani. Kdyz jsme se dozvedeli o jeji smrti, bylo to jako kdyby vam umrel nekdo hodne blizky. Nemoc uchovala pred medii, o to vic ted prozivam a rozumim jejim pisnickam. Budte radi za kazdej normalni den.

Olca je s holkama tento tyden u kamosky, za coz jsem moc rad. Olinka je skvela. O vikendu si koupila hadriky, ktery ji moc seknou a je to kocka. Barunka byla vcera na kontrolu kycli a uz nemusi nosit latkovy pleny. Hura. Olca ma stale muj obrovsky obdiv. Kaja mi dala vcera rano medvidka, pohladila me a rekla mi, ze uz to bude za chvilku dobry. To jsou chvile, ktery vam nikdo z hlavy nevymaze.

Je mi blbe, ale porad se to da snaset. Chut uz zase vymizela zmizela. Bolej me zily. Vy zase musite makat. Clovek si nevybere :=).

ciao

Kubovi preju stastnou ruku na dovoleny.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Sedím a čumím na monitor. A vlastně nevím co psát. Přečetl jsem si máminy myšlenky a přání, které ukrývaly. Nenapadá mě žádná moudrost, jenom myšlenky se honí hlavou a pusa by toho chtěla hodněříct.Pčeci jenom jedna myšlenka : mámo nejsi v tom čekání sama.A věř už brzy bude líp.To brzy se nedá porovnávat s časem na hodinách.Myslím na vás na všechny.
Vláďa 2,8,2006

Laura Gadea řekl(a)...

Takže přece jen má Olča úlety s těma hadrama,jak si říkal:-)?!

Paní s parukou .... .Je to síla.Máš to těžké,Honzo,ale na druhou stranu poznáš něco,co ostatní ne.Nemyslím nemoc,myslím druhou tvář nemoci.Jako vidíš věci úplně jinak,máš nadhled,nebereš hovadiny jako podstatu,což my někteří pořád jo.
V podstatě jsi takový Bůh:-)Bez prdele:-)
Moc se opatruj,pozdravuj,drž se.
Zuzanu Navarovou taky posloucháme.
Je ale fakt,že se jí nehodí poslouchat kdykoliv.Musí být ten správný čas.

zatím!

jola

Anonymní řekl(a)...

jola pise to, o cem sme se dneska bavili, vsiml sis?
jo honzo, ty muzes v klidu bej buh, protoze ten muzskej rod na tebe (na rozdil od nej) sedi ;)))
cau
beny

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo,

posilam Ti trochu klidu a rovnovahy, aspon v myslenkach.

Ahoj

Galik