21.8.06

i muzi maji sve dny & tri kastany pro tri Popelky

At nevypadam jako silak silaku, co ma vzdy nadhled, dneska me to vsechno nejak srazilo k zemi. Fyzicky, ale hlavne psychicky. Rikal jsem si, ze krize uz je za mnou {ne ta stredniho veku], ale teprve ted mi ta svine dala poradnou tafku. Posledni, co moje jatra nepotrebujou je alkohol, takze to uz od rana zapijim dobrou vodou z kohoutku.

Vcera mi bracha prinesl obrazek namalovany od Karolinky, tak na nej koukam. Jsou na nem jeji dve obtiskle ruce a velkej tmavej flek. Tlaci ze me zbytek toho svinstva. Dal jsem 500m prochazku a utrhnul tri kastany pro moje Popelky. Povzbudivy telefonat s Vladou - lecitelem - dekuju moc a drzim zitra palce! Jste nesmirne silnej a citlivej clovek.


h

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=5046

docela peknej clanek :) at je lip a lip a lip... hoj -bnt-

Anonymní řekl(a)...

...a este jeden mi padl pod ruku :]

http://lidovky.zpravy.cz/ordinace-v-trnite-zahrade-aneb-dejte-si-pozor-kdo-vas-leci-pzz-/ln_noviny.asp?c=A060630_100006_ln_noviny_sko&klic=213976&mes=060630_1

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju moc BNT, ten z Lidovek je bomba!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo
i ja jsem si přečetl oba články a ve své podstatě mi jenom potvrdili (ty články),jdu správnou cestou, když se zajímám o člověka jako o celek.Ale jinak.Včera jsme si povídali jen tak chvíli.I ta chvíle je pro člověka v tvojí situaci velmi velmi potřebná.Víš Honzo je potřeba vědět, že je někde člověk který tě bude poslouchat.A já tě rád poslouchám.
K těm depkám.Je potřeba jim říct " z vás se neposeru na vás já už mám,protože na to nejsem sám."A jít dál.Věřte bude líp i když to tak chvílemi nevypadá.Zdravej večer přeje Vláďa