29.4.06

Tehotenstvi neni zadna sranda


Kdyz jsem rano dotukal blog sel jsem se vykoupat a rekl Olce, ze zkusime jit spolu a Barunkou ven. Pak se mi udelalo blbe a sel sem si lehnout. Bylo asi pul desaty. Probudil jsem se po druhy. Na stole krabice s pizzou a na ni napsany Miluju te. Nabilo me to. Jak muze bejt nekdo tak silnej. Olco, dekuju, vydrz jeste par tydnu :-]

Rika se, ze kdyz si chlap projde chemoterapii, tak na vlastni kuzi zazije, jak je zenskejm, kdyz jsou tehotny. Holky a zensky, moc vam nezavidim. Zadna sranda. Takze panove> Clovek ma naladu, ktera kolisa jako ta nejdynamictejsi sinusoida, kterou si jenom dokazete predstavit. Nevite, jestli mate hlad nebo nemate. Nechce se vam nic... Rozdil je v tom, ze zenska si "to" v brise hycka a ja bych se "toho" moc rad zbavil. Spolecnym jmenovatelem tehotenstvi a rakoviny je, ze to s vami intenzivne proziva vase rodina a vasi blizci. Pekne to s vami zamava a zmeni hodnoty. Chcete aby jste byly uz na konci. Tak jako o tehotenstvi se v prvnich dnech ani o rakovine nemluvi, neni to totiz jista vec. Rozdil je v tom, ze tehotenstvi je chtene a tesite se na nej. Svoji nemoc beru spis jako nechtene tehotenstvi a s tim do toho taky jdu. Vzdyt existuji potraty :-] Pak je tu jeste jeden spolecny jmenovatel pro moji nemoc a tehotenstvi> zmeni se vam zivot.

Faktem zustava, ze mi ted bude blbe. S tim nic neudelam. Jestli budu mit ale blbou nebo spatnou naladu zalezi jen na me. Chci mit dobrou, tak mazu z hlavy vsechno blby a tesim se jenom na to dobry. Clovek by ani neveril, jak je tezky myslet jen na to dobry.

Jsem rad, ze dneska muzu byt sam - chudak mamka, musi toho mit dost -Kaja vstavala zase v 5.30 a celej den ji vymejsli program. Dekuju moc mamuno.

hezkej den vsem

Žádné komentáře: