24.8.06

Casio 805 MR


Vcera brudr volal, ze na nej taky neco leze, tak jsem si sbalil svych par svestek a odfrcel vecer domu. Skatulata skatulata hejbejte se. Dnesni teplota venku 25,5. Teplota pod mym podpazdim 37,5. Unava porad megavelka. Zblednul jsem, palice rozbolela... Na druhou stranu mi iTunes hrajou nejaky arabsky radio, dal sem si chilli fazole a zkouknul film, takze to neni az tak hrozny :-].

Mluvil jsem se svoji pani doktorkou onkolozkou a v pondeli se tam vydam na vylet. Vezmou mi krev a kdyz se jim nebude libit, dostanu nejaky rustovy hormony. Mozna pak zacnu nakonec jezdit na kole jako ten blazen :-]. Dneska je to presne pet mesicu, co jsem prisel s zupanem a kartackem do Motola...

Cetli jste to zverstvo s lekama na onkologicky pacienty? Pan Rath opravdu skodi zdravi. Koukal jsem do domaci lekarnicky a mame tam za tenhle rok par leku, ktery poletej za chvili do kose. Sou to samy 20,-, 50,- polozky, ale dohromady to hodi par stovek. Proc si neplatime tyhle drobny polozky sami? Pak nejsou prachy na leky na ktery temer nikdo ze svy kapsy nema :-{.

Jinak:

- Kaja zacala chodit sama spat. Chapu, nic neobvykleho, ze clovek chodi sam spat, ale Kaje sou tri. Barunka se uz otaci jako eskymak :-].

- Kouknul jsem se znovu na Pirati z Karibiku I a znovu musim konstatovat, ze nechapu ten megauspech tyhle veci.

- Olce se dari hubnout.

- Asi pred mesicem jsem v bazaru u nas sehnal naaadhernou kalkulacku z roku 1978, tak jsem si ji vycistil, vymenil baterky a pocitame ted spolu.

- - - - - - - - - - - - -

Pri poslouchani ty arabsky hudby se tesim az se mi vrati chut, protoze pak musime zajit s holkama na kafe, tocenou limonadu a Lokum k turkovi na zamecky schody. Nevim, jak se to tam jmenuje, ale je to stylovy. Dobrej tip na prochazku.


mejte se hezky

4 komentáře:

tucznak řekl(a)...

tajemstvi uspechu piratu z karibiku je jednoduchy:

orlando bloom - pro holky
keira knightley - pro kluky
johnny depp - pro vsechny

:)

Mr. Hide řekl(a)...

ta kalkulačka je super. jednu měli podobnou v rozhlase, když tam makal můj otec. občas ji nosil domů. krásná doba.

s tvojí současnou váhou aspiruješ na nejrokenrolovější postavu v čechách. trumfneš i Sunshine! přemejšlej o založení kapely :-)

držim palce, ať je to pryč a až ti bude líp, zvu tě na opravdový sushi! už se těšim!

čus

Laura Gadea řekl(a)...

....ale už je ti líp,ne??!!Nějaká ťafka v podobě nějakého zdravotního kopance musela asi přijít.Držím palce,úspěšné kurýrování,teplé čajíky,medík a spol:-)
Pozdravuj holky!!

jola

Anonymní řekl(a)...

mám ráda arabský jídlo, takže: Chez Amis ve Spálený, Dahab v Dlouhý a obchod Farah v Myslíkový, mňam. Jinak umím baklawu, basbusu, kuskus a hummus, takže až budeš mít CHUTĚ, tak řekni!!!
Děti Piráty milujou, oba šli na maškarní za Jacka Sparrowa, David s tím dokonce vyhrál purimovou soutěž na židovský obci (to je takovej jejich karneval)