5.8.06

Kick Down


Kdyz neco velkyho a neprijemnyho konci, chcete to nalezite oslavit. Cestu zpatky jsem absolvoval s otevrenyma ocima, takze na nejake ejchuchu nezbyla energie. Slibuju ale, ze az se zmatorim, udelam parbu!

Patek byl zvlastni. Na ambulanci meli, svete div se takrka prazdno, tak jsem si posledni den uzil ve zvlastnim klidu. Jedna sestricka se ucila turecka slovicka, co ji donesla Market {diiky], druha bastila Modre z Nebe a ja se zavrenejma ocima popohanel zily, at to svinstvo do sebe poustej co nejrychlejc at muzu uz domu. Zila napichnuta az na potreti, nejvyssi cas skoncit :-]

Cestou domu mi Market ukazala KICK-DOWN, coz v praxi znamena, ze seslapnete plyn az na podlahu {pokud mate automat], auto podradi a vystreli raketovou rychlosti vpred. Mala vsuvka: Market ma paradni Mercedes 300SE - takovej ten starej Mercedes, co ma kufr presne na dve mrtvoly :-].

Chci se odpichnout stylem KICK DOWN od toho vseho, co se posledni mesice udalo smerem, ktery jsem si vytycil. Tohle pro me byla prijemna metafora.

V patek dorazily holky, Karolinka sla spat k babicce a ja se zavrel v detskym pokojiku, abych na ne nedychal ty sajrajty. Olca ve skvely kondici, Barunka usmev od ucha k uchu a Kaja se pry zklidnila! S prijemnym pocitem jsem se ponoril do noci.

Sobota ospala, ale povedla se.

Pred hodinou Kaja usnula. Obraz: Karolinka spokojene odchrupuje vedle me - spime na zemi, prikryti potahem na postel {nesplnte detem jejich sen, kdyz nezlobi]. Okna zvenci polepena igelity {maluje se barak], takze ze zvuku kapek usuzujeme, ze tam asi neni nejlip, ale videt toho moc neni. Ja na ustech rousku. Nevetrano a vlhkej vzduch. Dadaismus? Surealismus? Pro nekoho mozna, ale pro me to je stesti za ktery jsem moc rad a kteryho si vazim.

dobrou noc

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

"Svět patří vítězi;a vítězem může být každý,kdo má dost rozhodnosti a vytrvalosti" MARDEN

"Všichni silní lidé milují život" HEINE

Už dost moudrostí, měli bychom se vidět.Rád přijedu i za vámi.Pozdrav i libereckejm, a věřte bude líp.Těším se Vláďa
(jo a kdyby liberečtí měli cestu do Prahy rád se s nimi poznám)

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju i za liberecke, kteri se k netu nedostanou v poslednich dnech casto.