29.4.06

Heavy Metal


Tak pro tento tyden padla. Omlouvam se vsem, kterym jsem vcera neodpovedel na mail, sms nebo volani. Vcera to nejak neslo. Ta posledni dobrota me nejak srazila k zemi. Boli vas hlava, ja vam na bliti a jste unaveny, jako po mejdanu s Destroyerem a jeho kumpanama. S Klegofilem jsme se na chate spatne domluvili, tak tam nejedeme :-{. Momentalne veskerej cas travim v posteli, takze je mi jedno, kde lezim :-]. Vcera se za mnou stavoval tata a donesl nam spoustu vitaminu. Mamca si do nedele vzala Kaju, takze relaxuju. Jo dneska je Barunce jeden mesic! Uz ma pres ctyri kila. Porad krici, ale nastesti basti. Olinka je zenska zenskejch. Snasi to skvele, ikdyz sil kazdym dnem ubyva.

Vcera jsem jel s bratrankem diky cemuz o PDA pristrojich uz vim temer vsechno:-] Asi zacnu poslouchat Heavy Metal, protoze to podstatny, co mi tece do zil je vzacnej, tezkej kov Platina, takze ted jsem hodne drahej kluk :-]. Tu Platinu cejtim porad v puse, takze mam kazdou chvili chut na neco jinyho, ale nez to dam do pusy, uz to nechci a kdyz to do pusy preci jenom dam chutna to jinak, takze to zase vyndam :-]. Ve finale moje deni skore v prumeru zni> snidane pul bananu, obed nic a vecere rohlik se sunkou. Mozna by mi pomohlo, mit ted u sebe Jaime Olivera.

Jinak mistr Hanousex mi posila kazdej den z koziho chlivku jeden MP3 song, kterej dokonale vystihuje moji naladu. Diky.

Tak at neprsi a nemusite pracovat o vikendu. Uzivejte zivota, co to jde.

5 komentářů:

Mr. Hide řekl(a)...

Tak jako mejdan se mnou řikáš? No, tak to si povíme, až se uzdravíš. Pak si tě vezmu do parády a vzpomínka na platinovou polívku ti bude připadat jako vzpomínka na mateřský mlíko :-) Měj se fajn, metaláku. Budu ti řikat Diktátor Lobo. :-)

tucznak řekl(a)...

Lobo je oproti Pornodirektorovi hrozna sunka! Pokud teda mluvime oba o tom pseudodrsnakovi z comicsu...

I'm with You!

:)

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dik dik. Rikejte mi LOMO.

Anonymní řekl(a)...

dnes uz je 2013, jak je vam? rada bcyh vas seznamila s mym bratrem, mate stejny cil a bylo by treba aby lide jako vy a on napsali knizku pro ty dalsi prave proto ze na webu nic pro normalni lidi neexistuje. Jak vas nahdu?

Anonymní řekl(a)...

Teda proklep, fuj ta klavesnice...myslim jak Vas najdu?