24.4.06

Usama bin Kaja


Rakovina je jako terorismus. Utoci na bezbrany a bez varovani. Nevybira si obeti. Cim vic, tim lip. Jako pred terorismem, tak i pred rakovinou se da omezenymi prostredky branit. Kdyz vim, ze v Egypte jsou ctvrti, kde je pravdepodobnost unosu turistu vetsi nez ninde, tak tam nelezu. Zrovna tak, kdyz vim, ze koureni, stres, spatna zivotosprava a xx jinych veci muzou pomoci propuknuti rakovine, tak je nedelam. Lehce se to rika, ale dokud to nepostihne nekoho blizkyho nebo vas samotnyho, vsechny ty poucky a rady jsou zbytecny. At uz je zapadni medicina jakakoliv, s rakovinou se umi uz poprat statecne. Plati tady stejny pravidlo jako u terorismu> cim vice casu a prostredku nejaka radikalisticka particka ma, tim vic nadela skody. U rakoviny plati dvojnasob, cim drive je odhalena, tim je sance na vasi vyhru v boji vetsi. Proto panove a damy koukejte se zmobilizovat a cas od casu se prohmatat na partiich, ktere postihuji organy ve vasem veku. Hlasuju pro zavedeni osvety uz na zakladkach. To je to nejmensi, ale zaroven nejdulezitejsi, co muzete pro sebe udelat.

Jestli jsem vas vystrasil a uz zhavite draty svych doktoru, pak jsem svuj ukol splnil na jednicku.

pan Chytry

P.S. nejvetsi terorista je nase Kaja. Porusuje vsechny mozny i nemozny pravidla, ale stejne je nejlepsi :-]

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ten nápad se základkama není špatnej, ca varlat je totiž nejčastějším typem rakoviny u mužů mezi 15 a 30 lety, ale to ty jistě dobře víš. Zkusím to nadhodit několika urologům, něco jako je Den melanomu (bude teď 15.05.)

Jinak jsem oslovila kamarádku skrz ty návrhy na kšiltovky - je trochu pomalá, takže se na ní musí tlačit, ale dělá vtipný věci.

Až budeš chtít třeba přinést videokazety nebo jen zalít kytky, dej vědět.

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju moc ellinor