24.4.06

maly Vanoce & Imperium vraci uder!


Jednak jsou Vanoce presne za 8. mesicu, potom dneska zacinam dostavat do zily darek, kterej ze me vypudi ten sajrajt a taky mi dneska pri psani blogu zamrzava pocitac...proto ty maly Vanoce.

Do Plzne me dnes vezl taxi Stepan & Olif. Zatim bez komplikaci. Nejdriv mi do zily pustili na zavodneni tekutinu s oznacenim G5 - jestli mi ted v zilach bude pumpovat stejna energie jako v Apple G5, tak se neni ceho bat :-]. Ted mi kape do zily jina dobrota... Barmani jsou tady strasne prijemny a mily. To dela moc. Zachody nic moc - absence toaletakuNa chodbach lidi s rouskama. Vsude klid a zvlastni napeti ve vzduchu. Jsou tady tri sorty lidi - cekajici na verdikt nemoci, s prave probihajici lecbou a uzdraveni, co chodi na kontroly. Kdyz vidite nekoho s rouskou, satkem nebo cepici na hlave, ti patri do druhe skupiny. Prvni a treti skupina se rozeznava spatne a pritom je mezi nimi velka cesta...

Vcera fajn den. Tata nam privezl jidlo, Kocovka nam udelala bajecny Tiramisu, mamka hlidala cely den Karolinku, Olca balila na cely tyden cely den a ja jsem si sproste sel rano uzit ke Slavovi jeho kulinarske umeni ve forme kralovske snidane. Super jidlo & intenzivni rozhovor. Dik Slavo.

Odpoledne prochazka s Barunkou a Olcou. Zacal jsem si v hlave formulovat, co :chytreho: reknu Olce, protoze tohle byla jedna s poslednich chvil popovidat si o samote pred zacatkem lecby. Kdyz jsme si tukali {2dl vino VS 0,5l pivo], Olca zacala plakat, tak jsme se objali a rekli si, ze zaciname hustou etapu nasich zivotu, ktera ale kazdym dnem bude slabnout. Nema cenu se v tom koupat, jde se dal {dekuju pane Biskupe]. Tohle jsem citil jako nase rozlouceni pred zitrkem. Olca to udelala nejlip, jak to slo. Dekuju.

Vecer mi dala Kaja medvidka do nemocnice. Asi neni podreba rikat, ze automaticky se tenhle plysak zaradil mezi mych TOP 10 wanted veci. No comment.

Kupodivu jsem z noci na dnesek neco naspal. Rano 6.50 odjezd nach Pilsen. Chemoteriapie zacala v 9.00 a skoncila ve 13.00. Zatim dobry, dekuju vsem za palce a obrovskou podporu. Obrazek dne - Star Wars - Imperium vraci uder. Vime, kdo komu co pocinaje dneskem zacina vracet :-].

hezkej vecer

3 komentáře:

Mr. Hide řekl(a)...

Dej Vaderovi co proto! Kdy nejedes do Plzne?

Bumbaris Paris řekl(a)...

Koktejluju do patku, pak 14dni chill out, jestli mi teda rozumis...

Anonymní řekl(a)...

Milý Ondro, byl jsem na Vašich stránkách blogu a byl jsem dlouho na rozpacích jak zareagovat na napsané řádky.Děkuji Vám.A teď Všem kteří mají podobné problémy. Síla uzdravení a tím pádem vítězného souboje s touto i jinou nemocí je v celkovému přístupu k problému.Psychika je základním kamenem tohoto souboje. První a základní věcí řešení je mít dostatek informací o nepříteli, protože informace je to nejdražší co můžeme dostat. Dále nás čeká nejtěžší věc, kterou musíme udělat. a to je vlastní rozhodnutí. A proč je nejtěžší. Protože si za něj neseme plnou odpovědnost.Nyní dost filozofie a vzhůru do boje.Budeli zájem zase ozvu.Díky Všem kteří pomámají.Váš Candalf