23.4.06

Final Countdown


Za posledni dny se toho stalo spoustu> lecitele, hodne, hodne niterni rozhovory a zazitky s kamarady a blizkymi, navsteva u pana Hanosexa a tak. Postupne se k tomu vsemu vratim. Zitra nastupuji na prvni "koktejl :-]" {tak se v Plzni rika chemoterapii]. Dneska hlida Kaju babicka, tak si posledni odpoledne pred :velkym treskem" chci uzit s Olinkou a Barcou. Holky zitra odjizdeji k babicce, tak se mozna cely tyden neuvidime. Drzte palce, zitra vyrazim do boje! Doufam, ze mi barmani namichaji koktejl, kterej zabije v tele nejvic toho spatnyho a necha na pokoji hodne toho dobryho.

Moc bych si pral, mit v dalsich tydnech alespon spetku nadhledu jako doposud.

8 komentářů:

Mr. Hide řekl(a)...

Preju dobryho barmana. Muj barman mi micha koktejly, ktery vetsinou zabijou hodne toho dobryho a hodne toho spatnyho pridaj. :-) Ozvu se jeste vecer kvuli uklizecce a jen tak :-)

Anonymní řekl(a)...

Preju hodne sil! Minuly tyden jsem se dozvedela, ze mi vyndali z tela podobneho, karcinogeniho nerada. Ten muj nastesti neni zas tak zakerny.)) Nicmene me take ceka lecba. Zatim nevim jakou formou, jestli to bude koktejl nebo nejake vesele pilulky.)))
Verim, ze kdyz je clovek odhodlany bojovat, tak to urcite zvladne!! Tak jdem do toho!:)

Bumbaris Paris řekl(a)...

Ahoj Kaco, myslim, ze se konecne po par letech uz potkame... Mam pro tebe super kloboucek:-], ale doufam, ze ho nebudes potrebovat.

Volame si a kafujeme nebo Prochazkujeme.

Zvladneme, o tom zadna. Uz bojujeme, takze jsme na spravny ceste. To spatny zacne nahrazovat to dobry.

Hodne sily

tucznak řekl(a)...

drzim pesti! pevne!

Anonymní řekl(a)...

Honzo! Na ex a na zravi!

Anonymní řekl(a)...

Už dlouho chci napsat a nic mi nepřipadá dost vtipný ani dost dobrý. tak alespoň to, že dneska už vím, že to zvládnem. Je nás na to hodně. Všem děkuju za podporu ( i těm ostřejším (:o)) máma

Anonymní řekl(a)...

Ahoj ahoj,

taky moc drzim palce tobe i tvym holcickam, at to vsechno dobre zvladate. A hlavne, vladcove vsech galaxii a vesmirni bojovnici se nevzdavaji a zvitezi :)
Drz se a myslime na tebe.

Bumbaris Paris řekl(a)...

Dekuju vsem. Kdyby vas cokoliv zajimalo ohledne lecby, pocitu...cehokoliv, tak se ptejte.